Waarom telefoonhouders belangrijk zijn

Het bellen met een telefoon is al jaren als verplicht beschouwd. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je niet met je handen aan het stuur knoeit, maar ook alle keren dat je haast hebt en je toch sneller iets op je telefoon moet zien te vinden. Handsfree bellen is tegenwoordig helemaal niet meer vreemd. In Nederland is het zelfs verplicht om handsfree te kunnen bellen. Wat veel mensen niet weten is dat je ook een verplicht telefoonhouder moet hebben.

Telefoonhouder fiets

De fiets is nog altijd het favoriete vervoersmiddel van de Nederlander. Wanneer je op de fiets gaat bellen is er voor jou én voor de ander een kans op een ongeluk. Vooral op de fiets ben je enorm fragiel omdat je in Nederland niet verplicht bent om een helm te dragen bijvoorbeeld. Daarom is het ten alle tijden belangrijk om ongelukken te voorkomen. Sinds kort is het gebruik van een telefoon op de fiets ook verboden omdat het je enorm kan afleiden in het verkeer, mits je een telefoonhouder voor op de fiets hebt. Dan is het minder afleidend en is het daarom toegestaan. De overheid heeft bepaald dat we sinds juli 2019 alleen nog maar handsfree mogen bellen op de fiets. Het is dan ook belangrijk dat je een goede telefoonhouder koopt voor op de fiets. Maak je gebruik van je smartphone op de fiets, dan riskeer je een boete van €140. Daarnaast staat je veiligheid altijd voorop en wil je het om die reden niet riskeren.

Telefoonhouder auto

Sinds ik een telefoonhouder heb voor mijn auto ga ik verstandiger de weg op. Met een telefoonhouder voor de auto op mijn dashboard of ventilatierooster kan ik mijn navigatie veilig aflezen. Zo kan ik beter mijn route plannen en aangeven waar ik heen moet. Zo lees je dus veilig je navigatie af. Een auto telefoonhouder kan je helpen om veilig op de weg te blijven zonder afgeleid te worden want vaak ben je druk met je telefoon en dus niet met het verkeer. Veiligheid gaat immers altijd voor.

Telefoonhouder voor thuis

Het gebruik van mobiele telefoons is een onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. De telefoons hebben een grote hoeveelheid informatie en veel krachtige functies en opties. In tegenstelling tot vroeger is het toestel nu niet alleen bestemd voor bellen en sms’jes versturen. Nu doen we er ook veel meer mee en is het vrijwel niet weg te denken uit ons leven. Maar ook je telefoon dient opgeladen te worden thuis. En speciaal om die reden zijn er ook telefoonhouders voor thuis.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.