Waarom het gebruik van gadgets het leven van een coach makkelijker maakt

Het is weer eens zo ver. Je mag eindelijk weer een training geven en begint alvast ruim van te voren met alle voorbereidingen. Je gaat de stad in en komt weer thuis met allemaal producten waar je eigenlijk niets aan hebt. Daarom is het belangrijk dat je alleen items koopt, die ook echt daadwerkelijk handig zijn. Wat wij onder handig verstaan? Producten die het leven van een coach makkelijker maakt. Denk hierbij aan producten waarbij een coach tijd en energie bespaard, maar ook producten die een toegevoegde waarde hebben aan de verdere groei. Daarom geven we in deze blog een aantal artikelen die het leven van een coach een stuk makkelijker maakt! 

Voicerecorder 

Voicerecorders, ook wel spraakrecorders genoemd, zijn apparaten waarmee je spraak of ander geluid opneemt. Dit is natuurlijk een ideaal product voor een coach omdat je op deze manier heel eenvoudig reflecteert op je trainingen. Met name voor coaches die een opleiding wandelcoach geven. Dit is een effectieve en actieve manier van begeleiding die een persoonlijke- en professionele begeleiding vraagt. Dan helpt zo’n voicerecorder natuurlijk wel bij de zelfreflectie! 

Draadloze powerbank op zonne-energie 

Ben je vaak in de buitenlucht of geef je trainingen waarbij je vaak veel uren buiten de deur bent? Hoe handig is een draadloze powerbank op zonne-energie dan wel niet? Een lege telefoon is met deze gadget verleden tijd. Niet alleen werkt dit handige apparaatje op zonne-energie, maar er zit ook nog eens een zaklamp op. Nooit meer zonder lege telefoon en altijd voorzien van genoeg licht tijdens je training. Als we het hebben over het leven makkelijker maken… 

De bluetooth keyfinder 

Laten we even heel eerlijk zijn, hoe vaak raken we onze sleutels wel niet kwijt? Vooral wanneer we met haast weg moeten. Met de bluetooth keyfinder heb je hier nooit meer last van. Je vindt namelijk alles wat je kwijt bent ook weer heel makkelijk terug. Waarom we ‘alles’ zeggen? Omdat je de bluetooth keyfinder ook heel makkelijk gebruikt in je handtas, je portemonnee of je smartphone. Je raakt in ieder geval je spullen niet meer kwijt! 

Muts met ingebouwde hoofdtelefoon 

Je leest het goed. Een muts met ingebouwde hoofdtelefoon. Hoe vet is dat?! Het is altijd een gedoe om een muts en hoofdtelefoon tegelijkertijd te dragen. Een muts met geïntegreerde speakers is dus een stuk handiger. Zo geniet je ook op de koudere dagen van je favoriete nummers!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.