Unieke cadeau-ideeën & leuke gadgets voor in je huis! 

Zoek je een leuk cadeau voor iemand die helemaal dol is op interieur en gadgets? Top! Wij helpen je namelijk door middel van dit blog om het perfecte cadeau te vinden voor deze persoon. Lees snel verder! 

  1. Een unieke vaas 

Wij trappen onze blog af met een speciale en leuke unieke vaas. Met bijvoorbeeld de Splash vaas van HAY zit je altijd goed. Deze zijn beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Nu denk je waarschijnlijk; ‘Ja, maar alleen een vaas is toch saai?’ Dat begrijpen we. Daarom doe je er ook pampas pluimen bij om het helemaal af te maken. Zo wordt het niet alleen een ontzettend uniek cadeau, maar ook nog eens ontzettend mooi! 

  1. Sonos Roam 

Zoals de titel al zegt, geven we ook een aantal tips voor leuke gadgets die je cadeau kunt doen. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat deze ook passen binnen het interieur van de persoon. Daarom hebben we de Sonos Roam op nummer twee in ons lijstje gezet. Dit is een ultra draagbare smart speaker die jet net zo makkelijk naar het kerstdiner brengt als dat je hem thuis in de keuken neerzet. Deze speaker werkt namelijk op Wi-Fi en is ontzettend licht van gewicht. De Sonos Roam is niet alleen ontzettend eenvoudig in gebruik, maar het heeft ook nog eens een prachtige en luxe uitstraling. Een top cadeau dus wat ons betreft! 

  1. Luchtbevochtiger 

Heb je iets meer budget? Probeer dan eens na te denken over een luchtbevochtiger. Wist je namelijk dat de lucht in huis tot vijf keer meer vervuild kan zijn dan buiten? Dit is dus een cadeau voor iedereen ook écht wat aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste Dyson luchtbevochtiger. Deze dient niet alleen als luchtreiniger, maar verbetert ook de luchtkwaliteit in huis. Daarnaast beschikt deze ook over een sensor die speciaal is ontworpen om het potentieel schadelijke en vervuilende gas te detecteren. Met dit cadeau creëer je rust, reinheid en veiligheid. Hoe tof is dat? 

  1. Warmtekussen 

Heb je juist iets minder budget? Ook dan kan je natuurlijk gewoon een super tof cadeau vinden. Denk bijvoorbeeld aan Stoov’s stijlvolle en duurzame warmtekussen met infraroodverwarming. Vooral ideaal in de winter. Door de krachtige batterij wordt het kussen uren verwarmd tot wel 42 graden! 

  1. Kaarsen 

Op nummer 5 in ons lijstje en tevens ook de laatste, staan de kaarsen met een twist. De originele vormen en unieke kleuren van deze gedraaide kaarsen maken dit het perfecte cadeau voor iemand die helemaal fan is van interieur. Deze kaarsen zijn meestal met de hand gemaakt, dus iedere kaars is ontzettend uniek. Je kunt deze per stuk bestellen en combineren met de favoriete kleuren.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.