Meest handige gadgets van het moment! 

Gadgets. We kunnen niet meer zonder. Gadgets zijn spullen die je leven een stuk leuker en gemakkelijker maken. Maar er zijn natuurlijk ontzettend veel gadgets, waardoor je soms even niet meer weet wat handig is voor jou. Daarom hebben we in deze blog een aantal gadgets op een rijtje gezet die voor iedereen handig zijn! Van een gadget die jou helpt op diverse locaties tot een gadget die jou van problemen verlost! Lees snel verder. 

De Wifi Buddy 

Wanneer je werkt of studeert ben je eigenlijk een groot gedeelte van je dag aan het werk op je laptop. Om productief om te gaan met je beperkte tijd is het wel zo fijn om ook wat werk te verzetten wanneer je bijvoorbeeld op het station of in de trein aan het wachten bent. Dan heb je natuurlijk wel internet nodig. Daarom een geweldige uitvinding: Wifi Buddy. Met een Wifi Buddy neem je eigenlijk altijd je eigen Wifi netwerk mee. Dit is natuurlijk ook ontzettend handig wanneer je als bedrijf meerdere malen een heisessie organiseert. Zo heb je ook buiten het kantoor toegang tot je eigen Wifi netwerk. Ideaal toch? 

Google Nest Mini 

Een andere populaire gadget is de Google Nest Mini. De nieuwste versie van deze slimme speaker is sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers! Dit komt namelijk door de geluidskwaliteit en de nieuwste versie kun je ook nog eens ophangen aan de muur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om dankzij de integratie van Google Assistent taken te geven en bijvoorbeeld je agenda of het nieuws te laten voorlezen. 

De slimme deurbel 

De slimme deurbel is de afgelopen jaren flink gegroeid en veel huishoudens hebben al inmiddels zo’n slimme deurbel. Met zo’n deurbel krijg je direct op je smartphone te zien wie er voor je deur staat. Tevens is het mogelijk om direct terug te praten. Super handig natuurlijk als de koerier met je pakketje voor de deur staat. Daarnaast heeft de ring ook bewegingsdetectie en kan hierdoor ook deels fungeren als beveiligingscamera. 

Drybag 

Wie af en toe gaat backpacken weet hoe belangrijk het kan zijn om ervoor te zorgen dat je je spullen veilig en droog kunt bewaren. Dus wanneer je op zoek bent naar een manier om te voorkomen dat je spullen onderweg nat worden, neem dan een Drybag mee! Dit is namelijk een tas die je heel eenvoudig kunt meenemen en is volledig waterdicht. Alle bagage die zich in deze tas bevindt wordt dus beschermd tegen water.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.