Wat zijn de leukste gadgets voor gamers?

gadgets voor gamers

Wat zijn leuke gadgets voor gamers? 

Het kopen van een kado voor een gamer is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig gadgets voor gamers, ook bij Playgadgets. In deze blog zetten we de leukste gadgets voor gamers voor je op een rijtje. Zo weet jij voortaan precies wat je moet kopen voor die gamer!

1. Minecraft mok

Minecraft is al jarenlang een van de meest gespeelde games ter wereld. Voor iemand die niet echt actief is in de gamewereld is dat misschien moeilijk te begrijpen. Je zou van een populaire game verwachten dat de graphics op en top verzorgd zijn. Laat dat nu juist bij Minecraft niet het geval zijn. Sterker nog. Alle voorwerpen in de wereld zijn gemaakt van vierkante blokken. De werelden zien er daarom een beetje gek uit voor een outsider. Echter is dit nu ook precies wat de charme van deze game is. De echte diehard minecraft fans spelen dit spel ook echt niet voor de graphics, maar vooral voor de eindeloze mogelijkheden en multiplayer functies. Moet jij een kado kopen voor een fanatieke Minecraft speler? Dan is een van de Minecraft mokken echt wat jij nodig hebt. Zelfs als diegene geen heuse Minecrafter is kan die deze mok waarschijnlijk ook wel waarderen. In de mok zitten namelijk allerlei geinige hints naar de game verwerkt. En ja, ook het typische vierkant blok zit in het design. Daarom vinden wij de Minecraft mok écht een top gadget voor gamers!

Bekijk de Minecraft Diamond block mok

2. Spelcomputer in blik

Een spelcomputer in blik? Lees ik dat goed? Jazeker, dat lees je helemaal goed. Daar waar een echte game console niet bepaald makkelijk is mee te nemen zijn de spelcomputers in blik dat zeker. Zo ook het Tetris spel in blik. Dit is een gadget voor de oude garde gamers. Wie heeft er vroeger nu niet op een Super Nintendo geprobeerd om een zo hoog mogelijk level te halen in misschien wel het meest baanbrekende computerspel ooit? Tegenwoordig heb je daar helemaal geen oude Nintendo meer voor nodig. Met deze super gave Tetris in Blik maak je iedere gamer blij. Zo kan je namelijk altijd je favoriete spel meenemen op vakantie.


Bekijk Tetris in blik

3. Game muis en toetsenbord

Daar waar de consoles de laatste jaren erg in populariteit zijn toegenomen, is eigenlijk hetzelfde te zeggen voor gamen achter de PC. Met name de wat grotere games en de professionele gamers kiezen voor het gamen op een PC. Echter is dan jouw set up wel van groot belang. Een goede ergonomische gaming muis is daarbij erg belangrijk. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je toetsenbord. Omdat het bij het gamen draait om snel en precies reageren, is het belangrijk dat jouw muis en toetsenbord precies doet wat jij wilt. Daarom is het voor echte gamers belangrijk om een muis en toetsenbord te hebben dat helemaal naar eigen wens in samen te stellen. 


Is functionaliteit dan alles wat telt? Zeker niet. In een echte game setup mogen de kleuren natuurlijk niet ontbreken. Dit toetsenbord is naast de vele functionaliteiten ook nog eens mooi verlicht met RGB kleuren. Als jij op zoek bent naar een gadget voor gamers is deze combinatie echt goud waard!

Bekijk het gaming toetsenbord

4. Minecraft TNT wekker

Gamers staan er vaak om bekend dat ze de tijd nog wel eens vergeten omdat ze zo opgaan in de game. Verslapen is dan ook iets van alle dagen voor gamers. Niet meer met deze Minecraft TNT wekker! Zoek jij een gadget voor een gamer die zich vaak verslaapt? Met deze wekker is er voortaan geen enkel excuus meer om te laat te komen! Deze officieel gelicentieerde wekker door Minecraft zelf maakt bij het afgaan dan ook het officiële geluid van TNT uit de game. Iets waar iedere gamer gegarandeerd gelijk wakker van schrikt!

Bekijk de Minecraft TNT wekker

5. Gamer lamp

Ben jij wel eens in de kamer van een echte gamer geweest? Dan weet je vast dat ze het liefst lekker in het donker zitten. Niet echt gezellig, maar wel de waarheid. Je zal ze niet snel met de plafondlamp brandend zien gamen. In plaats daarvan is het leuk om een wat kleinere gamer lamp aan te zetten. Helemaal leuk als ze naast gamer ook streamer zijn. Een game lamp geeft net dat beetje extra sfeer aan de ruimte. Bij Playgadgets hebben we verschillende gamer lampen die ideaal zijn als een gadget voor gamers. Wat dacht je van een coole gamer lamp uit de Mario serie, zoals de Shy Guy, Boo of Groen of Rood schild. Geen Mario fan (wat haast onmogelijk is als gamer)? Dan zijn er ook nog genoeg gamer lampen van Minecraft. 

Bekijk de Creeper Minecraft lamp

Dit was onze top 5 voor gadgets voor gamers. Zit er wat tussen voor die gamer bij jou uit de familie? Of mis jij wat? Dan mag je het ons altijd laten weten. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar coole gadgets voor gamers.

6. Retro console

Veel gamers hebben gevoel voor sentiment. Met name de generatie oudere gamers denkt vaak nog met weemoed terug aan de goede oude tijd van toen gaming net een ding werd. Met deze coole Retro TV Game console waan jij jezelf weer even helemaal terug in die goede oude tijd van gaming.  

Bekijk de Retro TV Game console

7. Nintendo Switch accessoires

Een van de meest populaire game consoles van het moment is toch wel de Nintendo Switch. Deze unieke combinatie van een handheld console met een TV console is eenvoudig mee te nemen en daardoor populair onder een grote groep. Toch krijg je een Nintendo Switch niet standaard met allemaal accessoires. Daarom is een accessoire kit handig om veilig je Switch te vervoeren en altijd netjes te houden. Kortom: onmisbaar voor iedereen met een Nintendo Switch!

Bekijk de Nintendo Switch accessoire set 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.