Leuke gadgets voor kinderen

Voor kinderen is het soms best ingewikkeld om een cadeau te kopen wat ze lang gaan gebruiken. Kinderen hebben een kleine concentratiespanne wat dus betekent dat ze snel geneigd zijn om wat anders te gaan doen. Het zou zonde zijn als jouw cadeau na een dag in de kast terecht komt. Hier lees je welke gadgets je een kind cadeau kan doen. Ben je op zoek naar educatief speelgoed voor een peuter? Lees dan dit blog op Carperoo.

Gadgets voor de allerkleinsten

De kleinste kinderen maak je blij met knuffels en speelgoed. Vandaag de dag zijn er genoeg knuffels verkrijgbaar die tegen kinderen praten en kinderen iets kunnen leren. Dit is ook makkelijk te realiseren met doe-boeken en kleurboeken.

Kleine kinderen zijn ook heel erg blij  iets te kunnen bouwen. Laat ze in de tuin, of in je woonkamer, een tentje bouwen. Een andere fantastische keuze is overigens teken- en kleurgerei. Of kies een verlichtingsset voor op de fiets. Het is tenslotte goed om direct te leren dat verlichting op de fiets belangrijk voor de veiligheid is.

Gadgets voor de wat oudere kinderen

De iets oudere kinderen maak je heel blij met een gadget die ze kunnen besturen met de telefoon. Denk bijvoorbeeld aan een robot die digitaal te besturen is, een leuke koptelefoon waar het kind de leukste muziek mee kan luisteren, of een interessante wekker met bluetooth verbinding. Zo leren kinderen ook nog om zonder hulp wakker te worden. Dit kan ook met behulp van een slimme lamp

Wil je kinderen iets leren terwijl ze zich vermaken? Doe ze dan een leerzaam stuk speelgoed cadeau. Misschien is het leuk om een een ticketsysteem aan te schaffen waarin kinderen dagelijks een nieuw feitje leren, . Dit systeem lijkt op het nummertje trekken bij bijvoorbeeld de apotheek.

Gaming is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de vrijetijdsbesteding van kinderen (en volwassenen). Wanneer kinderen een gameconsole als bijvoorbeeld de Nintendo Switch al hebben, is een draadloze controller of een hoes voor deze controllers een betaalbare en toch handige cadeau-optie. 

Overigens is het voor wat oudere kinderen ook een prima idee om een knuffel cadeau te doen. 

Gadgets voor volwassenen

Het kind in jezelf zal nooit volledig verdwijnen. Gelukkig zijn veel gadgets ook leuk voor de allergrootste kinderen. Van leuke sleutelhangers tot leuke spelletjes (een trivia quiz over Friends bijvoorbeeld) en van praktische flessen en mokken tot afdruiprekjes. 

Met andere woorden, er zijn talloze opties wanneer je op zoek bent naar een gadgetcadeau voor kinderen (of voor grote kinderen).

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.