Ik ga op reis en ik neem (deze gadgets) mee… 

Het is eindelijk zo ver! De tickets zijn geboekt, de datum is bekend, maar nu de rest nog. Want wat neem je nou eigenlijk mee op reis? Er zijn ontzettend veel reisspullen die je als reiziger kunt aanschaffen voor je komende trip. Je moet hierbij belangrijke keuzes maken, want je moet je bagage namelijk wel zelf meenemen en dragen. Daarom geven we in deze blog een aantal tips waar je rekening mee kunt houden bij het inpakken van je bagage! Lees snel verder. 

Ga je backpacken? 

Als je gaat backpacken dan is het natuurlijk wel zo fijn als je zelf kunt bepalen waar je gaat slapen. Je kan er natuurlijk voor kiezen om dagelijks te overnachten in een motel, maar soms wil je toch net even iets anders. Daarom is het belangrijk om een slaapzak mee te nemen! Neem je een slaapzak mee? Zorg er dan ook voor dat je een bivakzak in je koffer doet. Zo blijft je slaapzak in ieder geval altijd warm en droog! 

Oprolbare toilettas 

Een andere ontzettend fijne gadget is de oprolbare toilettas met haak. Of je nu veel of weinig toiletspullen meeneemt, zo’n oprolbare toilettas met haak is altijd fijn georganiseerd. Met de vakken van verschillende formaten, hou je je toiletspullen namelijk op een handige manier bij elkaar. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend fijn dat je je toilettas gewoon kunt ophangen. Een klein detail, met een groot verschil wat ons betreft! 

Oplader met extra USB-poorten 

Na een lange reisdag heb je vaak meerdere dingen op te laden. Denk bijvoorbeeld aan je gloednieuwe fototoestel, je telefoon, je powerbank en misschien ook wel je iPad of tablet. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je deze gadgets tegelijkertijd kunt opladen. Neem daarom een oplader met meerdere usb poorten mee. Zo ben je in ieder geval zeker van je zaak dat deze de volgende ochtend weer volledig opgeladen zijn! 

Waterdicht documentenhoes

Iets waar je misschien niet 1..2..3.. aan denkt, maar het is echt ontzettend belangrijk! Vooral wanneer je gaat raften of als je naar een bestemming gaat waar het vaak regent. In een waterdicht documentenhoes kun je al je belangrijke papieren doen. Je hoeft je op deze manier geen zorgen meer te maken tijdens een boottocht of als je veel regen op je dak krijgt. Daarnaast is zo’n hoes ook prima om je telefoon in te doen. Wel zo fijn als je weet dat al deze documenten op deze manier gewoon lekker droog blijven, toch?

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.