Gadgets voor in huis

bliksembeveiliging

Gadgets zijn er voor jong en oud. Gadgets zijn bedoeld om het leven gemakkelijker en aangenamer te maken. In deze blog bespreken we ultieme gadgets om in huis te hebben. 

Beveiliging

Tegenwoordig heeft elk huishouden ontzettend veel apparatuur. Het is daarom belangrijk om een overspanningsbeveiliging in huis te halen. Overspanning ontstaat bijvoorbeeld door blikseminslag. Gelukkig is hier een gadget voor. Een speciale beveiligingsdoos wat direct op de wandcontactdoos gaat om al de apparatuur in huis te beschermen

Niet alleen bliksembeveiliging houdt je huis veilig. Maar denk ook eens aan camerabewaking. Tegenwoordig krijg je voor een bedrag van zo’n 25 euro een 355 graden draaibare camera. Een gadget waarmee je jouw huis in de gaten houdt wanneer je er niet bent. Door middel van een SD kaart sla je de beelden op, dit biedt de mogelijkheid om de beelden later terug te kijken. 

Verder zie je steeds meer video deurbellen op de markt. Een deurbel met een camera biedt de mogelijkheid om vanaf je smartphone op afstand te bekijken wie er voor de deur staat zonder de deur ook werkelijk te openen.

Hygiënische gadgets

Door de Corona pandemie zijn we hygiënischer dan ooit geworden. Dat geldt ook voor de gadgets. Er is een gadget op de markt waarmee je een deur open maakt zonder hem aan te raken. Ook wel de metalen push stick genoemd. Deze gadget heeft een greep waarmee je de deur op verschillende manieren openmaakt en op knopjes drukt. 

Vergeetachtig

Ben jij ook altijd zo vergeetachtig? Weet je nooit waar je jouw huissleutels hebt gelaten? Niet getreurd, er is nu een ontzettend handige gadget op de markt. Een smart bluetooth keyfinder. De naam zegt precies wat het is. Wanneer je jouw sleutels kwijt bent, kijk je op je telefoon waar je sleutels zich bevinden. 

Signaal versterker

Heb je thuis een hoek waar je bereik slechter is dan in het rest van het huis?  Of werk je in een kelder of onder de overkapping van je tuin waar het bereik erg slecht is. Mensen ervaren veel te vaak een slecht bereikbaar van hun internet. Met een mobiele signaalversterker breng je daar snel verandering in. Met deze gadget versterk je binnen no-time het signaal van je internet. Je vindt mobiele signaalversterkers bij telecom providers. 

Een droge lucht

Heb je vaak hoofdpijn of een droge keel? Dit kan komen door een te droge lucht. Dit komt door een te lage luchtvochtigheid. Door een droge lucht kunnen je ogen wateren en je concentratie drastisch verminderen. Met een goede luchtbevochtiger is dat verleden tijd. Dit apparaat vul je met water, vervolgens komt er stoom uit wat zorgt voor meer vocht in de lucht. Ideaal dus. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.