Gadgets voor in de auto

Gadgets voor in de auto

Wanneer je een auto hebt is het bijna onvermijdelijk dat je ook een auto hebt die volledig is voorzien van alle denkbare gadgets. De beste gadgets voor in de auto hebben wij heel overzichtelijk voor je hier op een rijtje gezet. Want wie kent dat nou niet, wanneer je 10 uur onderweg bent naar een vakantiebestemming wil je toch geen afleiding in de auto. Dus voordat je op onderzoek uitgaat naar de nieuwste gadgets voor in de auto ben je hier op het juiste adres.

Telefoonhouder auto

De telefoonhouder voor in de auto is al wel bekend onder de meesten, maar nooit onmisbaar. De telefoonhouder voor in de auto werd al eens bekend gemaakt door de Nederlanders als een van de beste innovatieve uitvindingen. De telefoonhouder voor in de auto is een klein hulpmiddel om de smartphone van de bestuurder stevig in de hand te houden. Het houdt je smartphone veilig en beschermt de smartphone tegen de krassen en beschadigingen die veroorzaakt worden door de geregelde schokken van de auto. 

Dashcam

Een dashcam is een soort van videocamera die je op de dashboard van je auto of ergens anders in je auto bevestigd. Met een capacitief scherm zie je welke beelden zijn opgenomen. Je kan dan op eenvoudige wijze het beeld bekijken zoals het is opgenomen. Een dashcam is uiteraard handig voor de bewaking van je auto. De dashcam is een van de belangrijkste uitvindingen van de afgelopen jaren. Vandaag de dag kunnen mensen zelfs bij het gebeuren van ongevallen, incident of vandalisme de camera’s gebruiken om de bewijzen te verzamelen. Zelfs bij de kleinste auto, is er volop ruimte om een dashcam in te bouwen. De beelden die je zo ophaalt op je weg, kun je eindeloos gebruiken. Uiteraard is het altijd aan te raden om onderweg voorzichtig te zijn.

Muntenhouder

In Nederland hebben wij het niet maar in het buitenland kan je wel eens tolwegen tegenkomen. En wat is er nou nog irritanter dan dat je in het buitenland voor een tolhuis staat en op zoek bent naar munten omdat je enkele Euro’s moet betalen om gebruik te maken van een tolweg? Oh, en in de tussentijd is er een rij aan auto’s op je gefrustreerd aan het wachten. Dat geeft niet echt een fijn gevoel wanneer in je de auto zit. Vooral wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming. Om dat gefrutsel voor een tolhuis tegen te gaan raden wij ook zeer zeker een muntenhouder aan.

Outdoor gadgets

Wil je toch zelf meer gadgets ontdekken? Dan raden wij aan om eens door gadgets voor outdoor te bladeren.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.