Leuke gadgets om je tuin op te leuken

Nu langzaam de zomer weer een aantocht is, begint het weer tijd te worden om naar buiten te gaan en de tuin op te zoeken. Al is deze door de winter een beetje in de slop geraakt. Met andere woorden, je tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken. Vergeet dan niet de gadgets voor een extra aangenaam en vrij gevoel. In dit blog lees je aan welke gadgets je zoal moet denken om je tuin zo leuk mogelijk te maken.

Laat je gras maaien door een robot

Dit is toch de uitvinding van de eeuw, oke misschien voorgegaan door de robotstofzuiger. Via een app geef je de robotgrasmaaier de opdracht om je gras netjes strak te maaien. In sommige gevallen komt de grasmaaier zelfs met een spraakbesturingssysteem. Zelfs als je niet thuis bent, geef je de robot de opdracht om je gras te maaien. Daarna even controleren of het werk goed is gedaan en je hebt geen omkijken meer naar het grasveldje. 

Koel af met een draadloze ventilator

De robotgrasmaaier heeft misschien nog niks met relaxen en sfeer creëren te maken. Een ventilator begint daar al meer op te lijken. Zeker tijdens de extreem warme periode is een draadloze ventilator onmisbaar. Net als bij de grasmaaier bedien je de ventilator simpel via een app. Meerdere exemplaren zijn verkrijgbaar met een verstelbare voet, zodat je ze in meerdere standen kan gebruiken. Bovendien zijn de beste ventilatoren geluidsstil. Zo geniet je van je boek of je slaapje zonder gestoord te worden door het gezoem van de ventilator.

Ga voor een vuurkorf tijdens de late uurtjes

Als de temperatuur wat is gedaald en je de ventilator niet meer nodig hebt, is een vuurkorf onmisbaar om de sfeer erin te houden. Er zijn meer dan genoeg designs, waardoor er altijd eentje bij jouw stijl past. Zelfs wanneer je niet van plan bent om een vuurtje te stoken, staat een vuurkorf mooi in je tuin.

Vergeet niet te relaxen

Het relaxen doe je op zoveel verschillende manieren, het is onmogelijk om hier alles te benoemen. Toch gaan we ons best doen om jou inspirerende tips mee te geven. 

Een hangmat

Och, zie je jezelf al liggen? Een heerlijke hangmat waar je uren in ligt zonder je ergens druk om te maken. Ook mogelijk om een hangstoel op te hangen.

Er is één nadeel aan een hangmat. Iedereen wil erin liggen, kleine planning maken is misschien handig om gedoe te voorkomen.

Een bierkoeler

Of wijnkoeler, afhankelijk van je smaak uiteraard. Dit kan een echte koeler zijn, maar ook een ‘’simpele’’ bucket, gevuld met ijs is al genoeg. Zet de koeler naast je hangmat en je bent voorzien.

Een speaker

En dan geen speaker met muziek, maar met natuurgeluiden. Bijvoorbeeld het geluid van fluitende vogeltjes of stromend water. Of zet een klein fonteintje neer om dit effect te bereiken.

Fijne zomer!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.