Dit zijn de nieuwste gadgets voor op kantoor

slim kantoor

Gadgets, wij zijn er allemaal gek op. Het jaar 2022 wordt ook wel het jaar van de technologie genoemd. Elke week komen er weer nieuwe gadgets uit op de markt. Om bij te blijven, vertellen we in deze blog wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van smart office gadgets.

Smart office

We zijn vaak te vinden op kantoor. Gemiddeld zo’n 40 uur. Stel voor dat je een bedrijfsruimte in Zoetermeer hebt, het is goed mogelijk om je kantoor om te toveren naar een slim kantoor. Een smart office is namelijk niet alleen leuk maar het verbetert ook de productiviteit. De omgeving speelt een belangrijke rol in de productiviteit. Hoe moderner en gebruiksvriendelijker een kantoor omgeving is, hoe hoger de productiviteit is. 

Kantoor robot stofzuiger

Een robot stofzuiger is niet alleen ideaal voor in huis maar ook zeker voor op kantoor. Een robot stofzuiger verwijdert vuil van grote delen van de vloer. Het enige wat jij nog hoeft te doen is af en toe de stofopvang legen. Kies voor een grote stof opvangreservoir wanneer je hier niet altijd even veel zin in hebt. Bekijk goed of je kantoor wel geschikt is voor een robot stofzuiger. Als je veel drempels op kantoor hebt is het handig om te weten of je robot stofzuiger hier wel over heen kan. Bepaalde robot stofzuigers hebben fantastische opties waarmee je ze zelfs bestuurd via een app. Er zijn zelfs robot stofzuigers die het mogelijk maken om te dweilen. Hoe handig is dat?

Ramenwas robot

Veel kantoren beschikken over veel licht. Dit komt doordat veel kantoren veel ramen hebben. Deze ramen moeten natuurlijk wel ten alle tijden goed schoon zijn. Gelukkig bestaan daar ook robots voor. Een robotramenwasser maakt je kantoor ramen schoon op een stille manier zodat jij gewoon rustig aan het werk kan. Een robotramenwasser werkt met een algoritme, hierdoor wordt ieder deel van het raam gewassen. 

Een slimme plantenbak

Planten op het kantoor zorgen voor een gezonde werkomgeving. Helaas moet er eens in de zoveel tijd ook moeite worden gestoken om deze planten in leven te houden. Gelukkig bestaat er een slimme plantenbak. Een slimme plantenbak zorgt ervoor dat de planten onder ideale omstandigheden de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het enige wat jij hoeft te doen is water toe te voegen, het systeem zorgt voor de dosering. 

Dit waren de opvallendste gadgets voor op kantoor.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.