Deze accessoires gaan we steeds vaker terugzien in 2023! 

Trends komen en gaan, maar er is steeds meer een tendens gaande als het aankomt op blijvende trends. Zo zijn er ook een aantal belangrijke, blijvende, trends binnen de fashion wereld. Het zijn namelijk de minimalistische, maar kleurrijke accessoires die de outfit tot in de puntjes verzorgen. Ben je benieuwd naar de belangrijkste accessoires van 2023? Lees dan snel verder. 

Petjes en hoedjes 

Een pet is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je het hebt over een stijlvolle outfit. Toch zien we de wandelpet steeds vaker terugkomen binnen de trends van 2023. Daarbij kent het dragen van een pet in de zomer meer voordelen, dan dat het alleen je outfit compleet maakt. Zo beschermt hij je ogen van de zon, je gezicht, je hoofdhuid en niet te vergeten.. je haar! Heel belangrijk en stijlvol dus! 

Knaloranje items 

We gaan in 2023 steeds meer knaloranje items zien en niet meer alleen op koningsdag. Een van de grootste modekleuren wordt namelijk oranje. Denk hierbij niet alleen aan jurkjes, topjes en shirtjes, maar ook aan items zoals haarbandjes, horlogebandjes en schoenen! Het kan allemaal. 

Bubblegum roze 

Een kleur die Acne studios en Jacquemus jaren geleden terugbrachten: bubblegum roze. Een kleur die je waarschijnlijk niet direct associeert met mode, maar eerder met je jeugd. Niet blijkt minder waar; de grootste street style sterren lopen met de kleur weg. 

Quilted stoffen 

Niet alleen meer leuk voor je jas of skipak, maar quilted stoffen worden nu tegenwoordig overal voor gebruikt! Dus ook voor al je accessoires, rokken en broeken. Daarnaast zien we ze ook steeds vaker terug in de sjaaltjes. Wel een beetje zwaar, maar het staat in ieder geval heel tof! 

Micro Rok

De micro rok domineerde het lente-zomerseizoen en is ook niet van plan te verdwijnen.. Ook niet in de winter! Voor volgend seizoen gaat de trend nog verder, want de rok wordt steeds korter en ziet er een beetje uit als een maxiriem. De riemrok was met name te bewonderen bij grote merken zoals: Diesel, LaQuan Smith, Blumarine en Courreges! 

Schooluniformen 

Eerder haalde Louis Vuitton de wijde pantalons en stropdassen tevoorschijn en spotten we moderne, preppy looks van Miu Miu op de runway. De schooluniformen die bestaan uit onder andere minirokken, cut-out blazers en kniekousen laten zien dat een uniform dé outfit is waar je deze winter in gespot wilt worden. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.