De 10 smart home gadgets van 2023

Smart home gadgets zijn anno 2023 niet meer weg te denken uit je huis. Maar welke gadgets zijn voor dit jaar de beste keus? Dat lees je in dit blog. Ben je overtuigd? Bij Playgadgets koop je de mooiste gadgets, voor ieder wat wils.

  1. Smart speakers

Een smart speaker bedien je je apparaten met je stem. Praat tegen je telefoon en de verwarming, verlichting of volume gaan aan, uit, harder of zachter.

  1. Slimme stekkers

Met behulp van slimme stekkers zet je zonder moeite via een app apparaten aan of uit. Zo bespaart je een boel energie, zeker vandaag de dag is dat mooi meegenomen.

  1. Slimme deurbel

De slimme deurbel is vooral ideaal wanneer je niet thuis bent. Via een app communiceer je met degene die voor de deur staat, of terugkijken wie er voor de stond als je alsnog de bel hebt gemist.

  1. Slimme verlichting

Met slimme verlichting stel je heel makkelijk timers in. Je verlichting gaat dan iedere dag op hetzelfde moment aan of uit, of wordt gedimd, of juist feller gezet.

  1. Slimme rookmelder

Een rookmelder is vandaag de dag verplicht. Waarom neem je dan niet direct een slimme rookmelder? Ook wanneer je niet thuis bent krijg je een melding wanneer er sprake is van rookontwikkeling, bovendien detecteert de gadget ook koolmonoxide. Niet alleen heel handig, maar ook een stuk veiliger.

  1. Slimme beveiligingscamera

Een slimme beveiligingscamera is een relatief eenvoudige gadget die je helpt ook je huis te beveiligen. Met een slimme camera kijk je met afstand naar je huis en de directe omgeving.

  1. Slimme sloten

Met slimme sloten heb je geen sleutels meer nodig. Met de bijpassende app check je wanneer het slot wordt ontgrendeld en heb je de mogelijkheid om van afstand toegang te verlenen tot je huis.

  1. Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger neemt jou heel erg veel werk uit handen. De stofzuiger gaat dagelijks je huis door en zorgt er dus voor dat jij minder, of zelfs helemaal niet meer, hoeft te stofzuigen. De meeste robotstofzuigers zijn in staat om zichzelf te legen.

  1. Radiatorknop

Je verwarming is ook makkelijk te automatiseren met een slimme radiatorknop. Slimme knoppen verwarmen iedere kamer apart en detecteren wanneer er mensen aanwezig zijn in de kamer en wanneer niet, zodat ze temperatuur daarop wordt aangepast.

  1. Smart display

Heb je meerdere slimme gadgets in huis? Dan mag een smart display niet ontbreken. Met deze display heb je een makkelijk overzicht van al je apparaten en bedien je ze met een simpele druk op de knop.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.