4 redenen waarom gadgets leuk zijn om kado te doen

gadgets als kado

Gadgets zijn voor veel mensen erg populair om kado te doen. Toch is er altijd wel iemand die met de dooddoener “Wat heb je daar nou weer aan” aankomt. Maar niet bij ons. Wij vinden gadgets hartstikke leuk om te krijgen, maar zeker ook leuk om te geven. Wij geven je in deze blog 4 redenen waarom gadgets leuk zijn om kado te doen.

1. Gadgets zijn origineel

Iedereen is wel eens op een verjaardag geweest waar er alleen maar saaie kado’s werden gegeven. Een fles deo, nieuw ondergoed of sokken, een boek of als je echt geen inspiratie had een kado bon. Wat ons betreft echt een teken van gebrek aan inspiratie. Dit zijn namelijk kado’s die je alweer vergeten bent voordat je verjaardag is afgelopen. Kies in plaats daarvan een uniek gadget als kado. Zelfs als de gadget nooit gebruikt wordt, zul je altijd herinnerd worden aan het moment dat je de gadget kreeg. En uiteindelijk draait het leven om herinneringen, toch?

2. Gadgets hoeven niet duur te zijn

Een veelgehoorde reden om niet op zoek te gaan naar gadgets is de aanschafprijs. Gadgets zouden zogenaamd te duur zijn om kado te doen. Wat ons betreft klopt dit niet. Dan heb je niet op de juiste plekken gekeken naar een geschikte gadget. Wij hebben namelijk onze gadgets ook nog eens opgedeeld in verschillende prijscategorieen. Zo kun je altijd een geschikte gadget vinden die past binnen jouw budget.

3. Gadgets dienen een specifiek doel

In veel gevallen zijn gadgets ontwikkeld om een speciaal probleem op te lossen. Zoek jij een kado voor iemand die graag in de keuken staat? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een gadget voor in de keuken kado te doen. Dat kan verschillen van een simpele knoflookpers tot een gadget waarmee je snel en veilig groente kunt snijden. Gadgets zijn dus zeker niet nutteloos. Je moet alleen weten welke gadget past bij degene voor wie je het koopt. Probeer daarom een beetje te vissen naar de interesses en hobbys van degene voor wie je een kado moet kopen. Zo wordt je al een beetje een richting in gestuurd, waardoor het zoeken naar een geschikte gadget een stukje makkelijker wordt gemaakt.

4. Gadgets zijn universeel

Kado’s koop je niet alleen voor een specifiek persoon, maar soms koop je ook een kado terwijl je nog niet weet wie het gaat krijgen. Bijvoorbeeld met een dobbelspel tijdens sinterklaas of kerst. In dat geval is het ook leuk om een gadget te kopen wat voor iedereen leuk is om te krijgen. Of iig een gadget die iedereen weer even op scherp zet. Leuker dan een standaard kado zoals een chocoladeletter!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.