3 Originele kado’s voor mannen

Het is altijd leuk om een kado te krijgen. Of je nu een man bent of een vrouw, jong of oud. Maar wat nu precies een leuk kado voor wie is hangt natuurlijk af van de interesses van de betreffende persoon. In deze blog leggen wij je uit wat nou echt originele kado’s voor mannen zijn. Zo weet jij de volgende keer precies wat je voor je broer, vader of vriend moet geven.

Bierbrouwset

Mannen zijn echt bierdrinkers, en sommige claimen ook dat ze bier experts zijn. Word jij ook gek van dat gezeur om een verkeerd biermerk of een rare smaak? Laat ze dan met een bierbrouwset maar eens bewijzen hoeveel verstand ze er van hebben! Met een bierbrouwset kunnen ze zonder al te veel moeite zelf hun eigen bier brouwen. Dat is natuurlijk een echte mannendroom. Eens kijken hoe leuk ze het vinden als jij dan een keer wat aan te merken hebt op de smaak!

BBQ Gadget

Kom niet tussen een man en zijn BBQ. In de zomer zijn er maar weinig plekken in de tuin die echt heilig zijn, maar de plek waar de BBQ staat hoort daar zeker bij. Het is dan ook leuk om hier een kado voor te geven. Wat precies leuk is en past bij degene aan wie je het wilt geven moet je zelf bepalen. Het kan een BBQ tang zijn waarmee ze hun vlees kunnen brandmerken met bijvoorbeeld hun naam, maar je kunt er ook voor kiezen om een stoer leren schort voor ze te kopen. Hiermee kunnen ze in de zomer lekker achter de BBQ staan zonder shirt, zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze zichzelf verbranden.

Interactieve WC mat

Dat mannen veel op de WC zitten is geen nieuws meer te noemen. Direct na het eten even de druk verlichten op de darmen (of natuurlijk als goede smoes om de afwas niet te hoeven doen). Ongeacht de reden zullen veel moeders en vrouwen dit herkennen. Vervolgens zitten deze mannen dan een beetje op hun telefoon naar filmpjes te kijken. Om ze wat meer van die telefoon af te krijgen kun je een interactieve wc mat kopen. Wat dacht je van de Potty Piano! Hiermee kun je met je voeten piano spelen terwijl je op het toilet zit. Daarmee verbloemen ze gelijk ook de geluiden die je zo nu en dan nog wel eens hoort..

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.